Bemutatkozom

Tisztelettel üdvözlöm!

Egy egyszerű ingatlan eladással és vásárlással is egyaránt megkereshet, hogy bizton a legjobbat hozza ki az adott helyzetből. Tapasztalataim szerint azonban, általában nem egyszerűsíthető le egy eladásra, vagy vételre az adódott élethelyzet. Még ha “csak” egy eladás vagy vétel is a cél, rengeteg változóval kell tudni optimálisan gazdálkodni, megfelelően összehangolni a különböző körülményeket. Több ingatlan tranzakció, banki és céges ügyek, bérlések, vagy akár üzleti, ipari célú ingatlanok szépen tudják színesíteni a szükséges lépések körét.

1

Mindenkinek egyéni, kibogozandó feladatot kreál az adódott élethelyzet, ez adja a szakma színességét és örökös változatosságát.

Amennyiben Önnek is segítségére lehetek a legjobb megoldás megtalálásában, célja optimális megvalósításában, örömmel veszem és várom megkeresését.

1

Röviden rólam:

Gyermekkorom óta érdekeltek az üzleti ügyek, így gazdasági vonalra irányítottam tanulmányaim. Az ingatlanok mindig is vonzották a figyelmem, bár különösebben 20-as éveim elején kezdtem a gyakorlatban is foglalatoskodni velük. Felsőfokú tanulmányaim alatt beleástam magam a témakörbe, majd teljes vállszéllességben indult üzleti tevékenységem.

Nem volt egyszerű ledönteni a Magyarországon meglévő, erőteljes sztereotípiák által bennem felállított korlátokat, de ahogy elmélyültem a szegmensben, láttam kivirágozni a szakma szépségét. Mindez nem valósult volna meg a megfelelő támogatás nélkül, hisz az ország vezető hálózatának legjobb irodájában kezdtem pályafutásom, a legjobb vezetők támogatásával.

Nagyszerű volt napról napra újabb ingatlanokat s embereket megismerni, érezni tudásom, személyiségem fejlődését, a gyakorlatnak, vezetőimnek és legfőképpen ügyfeleimnek köszönhetően. Az utóbbi években töretlenül, a kiemelkedően sikeres értékesítők táborát erősítem, mely több milliárd összértékű ingatlan eredményes közvetítését, ügyintézését jelenti. Mindmáig érkeznek újabb s újabb élethelyzetek, még ha egyre többnél is lehet párhuzamot vonni, mindig újabb kihívásokat jelentenek, hozzájárulva ezzel folyamatos fejlődésemhez.

Az évek során, élve a megelőlegezett bizalmakkal, sikerült egy kiválóan működő kapcsolatrendszert kialakítanom, mellyel majdnem minden ingatlannal kapcsolatosan felmerülő helyzetre megoldást tudunk nyújtani.

Célom ügyfeleink igényeinek magas színvonalon történő kielégítése, hisz nap mint nap tapasztalom, milyen elismeréssel, megbecsüléssel jár az e fajta tevékenység. Nagyszerű érzés fogadni a folyamatos megkereséseket, melyek az eddigi ügyfeleink ismeretségi köréből, ajánlásból érkeznek.

Úgy gondolom, igazán sikeres az a cég, illetve egyén tud lenni, amely hosszú távon gondolkodik. Ebből következik, hogy míg továbbra is ügyfeleink érdekei az elsődlegesek, biztos vezető helyünk és hatványozottan növekvő térnyerésünk az ingatlanpiacon. Részletesebben, személyesen, ügyfeleim véleményei által és hivatalos facebook oldalamon kaphat tájékoztatást, elkerülve ezzel, hogy bármiféle, önmenedzselésbe, győzködés jellegbe váltson bemutatkozásom.

Dolgozni pazarlás egy embernek. Ha abba fekteti idejét, amit szeret, szenvedélye tálcán nyújtja a sikert.

Eladóknak Vásárlóknak

Elérhetőségeim

Elsősorban e-mailben várom megkeresését, így felkészülten és ügyére összpontosítva hívhatom vissza.

  • E-mail cím

    kovacs.kornel@ingatlanvivo.hu

  • Telefonszám

    +36 (30) 733 7269

  • Cím

    Budapest 1146, Thököly út 31-33. c. fszt. 143.