Kapcsolt szolgáltatások

Tekintse meg Kapcsolt szolgáltatásaim

Mindenre van megfelelő szakemberünk, ami ingatlanügyével kapcsolatban felmerülhet!

1

Ügyvéd és közjegyző:

Ingatlannal kapcsolatos jogi ügyre, jellegétől függően biztositok Önnek a témakörben jártas, megbízható ügyvédet. Ügyfeleink a legkülönfélébb, kialakult helyzetekkel keresnek meg bennünket, így már nagy tapasztalatunk van, nem csak egyszerű és összetett adás-vételekben, cserékben, öröklési, ajándékozási, hagyatéki, de végrehajtási, peres és számos egyéb ingatlanhoz kapcsolható jogi témakörben. Várom megkeresését, hogy a megfelelő szakemberrel bizton megoldásra kerüljön az Ön elé tárult feladat.

1

Ingatlan felkészítés, „minimal home staging”

Nagyon fontos, hogy miként kerül piacra az eladni kívánt ingatlan. Sokat jelent egy-két jól irányzott, minimális javítás, takarítás, berendezési ötlet. Az áron felül az értékesítési idő is jelentősen csökkenthető, ezen lehetőségek kiaknázásával. Megkeresésünkkor természetes, hogy tájékoztatjuk ezen tényezőkről. Személyes találkozónkkor feltárjuk és szükség esetén megvalósítjuk ezeket a célszerű lépéseket, kiaknázható lehetőségeket. Kisebb felújításokra, szépítésekre azonnali megoldást tudunk nyújtani, hogy ez ne szabhasson gátat a mielőbbi, kiemelkedő értékesítésnek.

1

Ingatlan felkészítés, home staging pro

Angliában szerzett, kiváló minősítéssel rendelkező, gyakorlott együttműködő partnerünk a biztosíték, hogy azon ügyfeleinknél, akik nyitottak a szolgáltatásra, rendkívül kiemelkedő eredményt, gyorsabb eladást érjünk el, mint az előzetes próbálkozások, eredeti állapot engedett volna. Az ingatlan előkészítéshez képest mélyebben, szakértői tervezéssel és irányítással történik az ingatlan szükséges átalakítása, felkészítése, berendezése. Előkészítéssel, felkészítéssel kapcsolatos szolgáltatásaink alkalmazása az adott ügyféligény, cél és ingatlan függvénye.

1

Ingatlan fotózás, videózás, slide-show, drón, 360-as képek és online bejárás:

Az ingatlanról készült marketing anyagnak, nem csak jól kell mutatnia, de tejeskörűnek, a célközönség igényeinek megfelelőnek és kellőképpen figyelemfelkeltőnek kell lennie, úgy, hogy semmivel sem mutat többet a valóságnál. Ehhez profi eszközök és tapasztalat szükséges. Amennyiben biztosra akarunk menni, bízzuk szakemberre elkészítését. Megbízásunk esetén, természetesen az anyagokat saját költségen készítjük, készítettjük. Amennyiben még nem döntött közvetítői szolgáltatásunk mellett, de szeretné profi anyaggal piacra léptetni ingatlanját, megkeresése esetén az igényihez megfelelő céget fogom ajánlani.

1

Hitel és finanszírozás:

Ha már hitelt veszünk fel, fontos, hogy a számunkra legjobb konstrukciót vegyük igénybe. A bankok más és más paramétereket részesítenek előnyben, így adva különböző kedvezményeket, engedményeket. Egy független hitelügyintéző az Ön által biztosított információk alapján, meg tudja állapítani mely bank fogja az Ön igényeinek leginkább megfelelő és leginkább kedvező ajánlatot biztosítani. Megkeresésekor, szükség esetén személyre szabott tanácsokkal látom el, független hitelszakértőnk pedig biztosítja a piacon elérhető legjobb konstrukciót Önnek.

1

Energetikai tanúsítvány, statikai és műszaki véleményezés, pályázatok:

Egyszerű energetikai tanúsítványtól kezdve, amit partnerünkkel kedvezően, könnyedén és gyorsan tudunk biztosítani, egészen a konkrét pályázatírásokig állunk rendelkezésre. Vásárlás, de eladás előtt is fontos lehet a szakvéleményezés. Szükséges és lehetséges átalakítások feltárása, költségeinek kalkulálása.

1

Részleges és teljes költöztetés:

Sokszor nehéz megbízható és hatékony brigádot találni elérhető áron, főleg, ha csak részben van szükség segítségükre. Vannak folyamatok, melyeket érdemes átadnunk egy költözés során. Kellemetlen óráktól menthetjük meg magunkat, időt és összességében pénzt is megtakarítva. Az elvégzendő munka mértékétől függően tudunk ajánlani együttműködő partnereink közül, akik már több ízben bizonyítottak, ügyfeleink örömére.

1

Biztosítás:

Fontos, hogy kedvező biztosítást találjunk! Fontos, hogy tényleg biztosítson minket mindenre, amit szeretnénk! A LEGFONTOSABB, hogy kár esetén, VALÓBAN FEDEZZE veszteségünk és gyorsan, rugalmasan intézzék ügyünk. Ezen feltételeknek megfelelő és gyakorlatban is jól működő partnerként a Generali Biztosító Zrt. bizonyult. Ennek köszönhetően a biztosító társaság tagjaként tudjuk ügyfeleinknek az elérhető legnagyobb kedvezményeket és közvetlen ügyintézést biztosítani. A közvetlen kapcsolatnak köszönhetően, ingatlan biztosításon kívül, minden egyéb /felelősség, casco, utas, élet, stb…/ biztosítást is első kézből rendez Önnek illetékes kollégám, igényei szerint.

1

Adózás és illetékfizetés:

Egyszeri kérdés, vagy folyamatos üzemeltetés? Szeretne tisztában lenni ingatlanügylete kapcsán felmerülő adó és illeték kötelezettségeivel, kiaknázható kedvezményekkel? Ingatlan bérbeadás, rövid távú kiadás, forgalmazás, egyéb adóköteles tevékenység könyveléséhez van szüksége szakemberre? Megkeresése alapján megállapítom és tájékoztatom a pontos mértékekről, lehetőségeiről és szükséges lépésekről, összekapcsolom a megfelelő szakemberrel.

1

Adósmentés: „Van megoldás!”

"Az Adósmentő Alapítványt azzal az eltökélt szándékkal hoztuk létre, hogy adósságspirálba került családoknak keressünk és teremtsünk ésszerű megoldást életük újra rendezéséhez." Szoros együttműködéssel célunk, hogy hitelproblémával küzdő ügyfeleink, újra tudják kezükbe venni az irányítást, rosszabb esetben, kiszabadítsuk Őket a sokszor esélyvesztett helyzetből. http://www.adosmentes.hu/

1

Kivitelezés, belső építészet, felújítás:

Megálmodott ingatlanjának megtervezése, kivitelezése, használt ingatlan átalakítása felújítása, ezen folyamatok megteremtése és levezetése igen idő és energiaigényes feladat. Ha készen állunk rá és kitartók vagyunk is, vigyázni kell, hogy a megfelelő szakembereket találjuk meg a szükséges munkafolyamatokhoz. Kapacitástól függően, de bátran merem együttműködő partnereim és munkatársaikat ajánlani, legyen szó kisebb felújításról, vagy akár nagyobb lakóépületek kivitelezéséről. Mivel a témakör nagyon szerteágazó, így megkeresése után tudok szélesebb körű tájékoztatást adni a lehetőségekről.

1

Lakberendezés:

Már hazánkban is egyre szélesebb körben elterjedt szolgáltatás, melynek létjogosultságát akkor értjük meg igazán, ha már egyszer igénybe vettük, vagy olyan ingatlanban jártunk, töltöttünk huzamosabb időt, amelyet egy jó lakberendező szakember alkotott. /főleg, ha egyben belső építész is, vagy szorosan együttműködnek/ Mivel a szolgáltatás elég széles skálán mozog, így több partnerrel dolgozunk együtt, hogy elérhető árat, de exkluzív minőséget is tudjunk biztosítani ügyfeleink számára.

Dolgozni pazarlás egy embernek. Ha abba fekteti idejét, amit szeret, szenvedélye tálcán nyújtja a sikert.

Eladóknak Vásárlóknak

Elérhetőségeim

Elsősorban e-mailben várom megkeresését, így felkészülten és ügyére összpontosítva hívhatom vissza.

  • E-mail cím

    kovacs.kornel@ingatlanvivo.hu

  • Telefonszám

    +36 (30) 733 7269

  • Cím

    Budapest 1146, Thököly út 31-33. c. fszt. 143.