Ügyfeleim rólam

Ügyfeleim Rólam

Elismerés. Erőfeszítéseinkért adható legnagyobb ajándék

 • Hosszú idő után szántam rá magam a lakásom eladására. Segítőként Kornélt ajánlották. Az eladás során megtapasztalhattam Kornél szakértelmét, elhivatottságát, optimizmusát, segítőkészségét, kitartását, empátiáját. Volt, amikor kétségbeestem, ha nem úgy alakultak a dolgok, ahogy szerettem volna. Végül azonban minden képzeletet felülmúlóan, a tervezett időben valósult meg az eladás.Bátran foglak ajánlani másoknak is! Köszönöm, Kornél! 👍🙂

 • Kedves Kornél! Mindenekelőtt szeretném szívből megköszönni segítségedet ingatlanom gyors és sikeres értékesítéséhez. Fontosnak érzem kiemelni, hogy Kornel az élő példája annak, hogy türelemmel és professzionális hozzáállással hosszú távú emberi kapcsolatokra lehet szert tenni. Maximálisan rendelkezésre áll, végig kifogástalanul kezeli az értékesítés ügymenetét főként arra koncentrálva, hogy mindenki elégedett legyen. Rendkívül magabiztos és kiválóan érti a szakmáját . Ha bárki ingatlan értékesítés előtt áll vagy vásárolni szeretne, elsőként feltétlenül keresse fel Kovács Kornél ingatlan irodáját! Abszolút ajánlani tudom, elsősorban mint Ember és ingatlanügynök:-)Tovabbi sok sikert, mert megérdemled!Udvozlettel Vaczi Diana

 • Az első találkozás alkalmával Kornélt nehéz helyzet elé állítottuk. Túl sok rossz tapasztalaton és elvesztegetett időn a lakás eladása sürgőssé vált, az általunk megszabott árból pedig csak jelképes összeget engedhettünk. Mindezek mellett Kornélnak azzal is szembe kellett néznie, hogy eddigre az ingatlanosok felé előítélettel fordultunk. Elmondtuk, hogy kizárólag azért kerestük fel Őt, mert olyan ismerőseink ajánlották, akiknek a véleménye és értékítélete számunkra megkérdőjelezhetetlen. Az alapos beszélgetés végére láttuk, hogy profi szakemberrel van dolgunk, akiben maximálisan megbízhatunk. A lakást végül olyan érdeklődő vette meg, aki nem Kornél hirdetésén keresztül talált meg bennünket. Kornél ettől függetlenül töretlen lelkesedéssel és teljes erőbedobással dolgozott az ügyön, mindenben segítségünkre volt. A közös munka során végig azt tapasztaltuk, hogy számára az ügyfél elégedettsége a legfontosabb, így a sikeres eladás után mindannyian úgy érezhettük, hogy a legjobbat hoztuk ki ebből a helyzetből. Köszönjük! :) Kedves leendő Lakáseladók! Ugyanazokkal a szavakkal ajánlom Nektek Kovács Kornélt, amelyekkel nekünk ajánlották kedves ismerőseink: „Biztos, hogy nem bánjátok meg!”

 • Mi is úgy indultunk, ingatlanossal soha! Aztán láttam Kornélt a facebookon, írtam, jött. Beszélgettünk, semmi papír, semmi kényszer....mégsem kerestük csak néhány hónap múlva. Mindenre emlékezett. Megkezdte a munkát.Nekünk fontos volt, hogy a kislányunk miatt ne legyen a házunk átjáróház....Mindent intézett helyettünk, csupán az volt a dolgom, hogy 3 hét múlva menjek aláírni az ügyvédhez � Mindenkinen tiszta szívből ajánlom, neki valóban ez hivatása � Köszönjük Kornél!

 • Korábbi negatív tapasztalatnak köszönhetően az ingatlanosok iránti nem kevés ellenérzésemmel néztem elébe Kornéllal való találkozásunknak. Tovább nehezítettem a dolgát azzal, hogy közöltem vele: "ön-menedzselni" manapság mindenki tud és pozitív kommenteket íratni ismerősökkel szintén nem nagy feladat. Szakértelme bizonyítékait valamint őszinte, egyenes válaszokat vártam tőle kérdéseimre, nem pedig rózsaszín porhintést. Hosszasan beszélgettünk eladásra váró lakásunkról, meghallgatta minden nyűgünket, mint egy jó pszichológus. Majd beszélt az ingatlanpiac jelenlegi helyzetéről, mesélt tapasztalatairól, ügyleteiről, a Duna House működési rendszeréről, bizonyítván hozzáértését, szakmai tapasztalatát, elhivatottságát. Végül személyre szabott megoldást kínált az ingatlan eladásának menetére..mondhatjuk: felvázolt egy egész forgatókönyvet, számolva minden eshetőséggel. Nem kértem gondolkodási időt, ott helyben aláírtuk a szerződést. Már másnap elkészültek a fotók, bekerült hirdetésünk a rendszerbe és hozta is Kornél az első érdeklődőt! Az egész ügymenet alatt (bár nem volt hosszú) gyorsaságot, profi szervezést, pontos tájékoztatást, udvarias kommunikációt tapasztaltam. Az eredmény: Kornél rekord idő alatt (5 nap!), az általunk remélni sem mert irányáron adta el lakásunkat! Jó szívvel ajánlom mindenkinek!

 • Amikor lakáseladásra került a sor, egy dologban voltunk biztosak, ha lehet szeretnénk elkerülni egy ingatlanos bevonását. Szüleimmel anno 2 évente költöztem, és ebből egyszer volt segítségünkre ingatlanos. Azóta én egyszer költöztem, és azt is sikerült egyedül eladni, annyiért amennyiért szerettem volna, annak ellenére, hogy akkor 4 ingatlanost is megbíztunk az értékesítéssel, és mindegyik csak le akart beszélni arról az árról amennyit kapni szerettem volna. Továbbá elég drága is a szolgáltatás, no meg az ember elég sok rémtörténetet hall. Így indultunk neki ennek az eladásnak. 2 hónap sikertelen próbálkozás után, bár nem volt sürgős, úgy döntöttünk, hogy megkeressük Kornélt, akit egy kedves barátunk ajánlott. Kornél az első percben rendkívül jó benyomást keltett, és ahogy átbeszéltük az ingatlaneladás stratégiáját(!!!) érezni lehetett, hogy nem egy "átlagos" ingatlanossal van dolgunk, sokkal profibban állt hozzá az egész folyamathoz. Ezt 2 hét csend követte, aztán hozott egy vevőt, aki azonnal meg is vette a lakást. Mint kiderült, abban a 2 hétben rengeteg embernek ajánlotta a lakásunkat, és ő kiválasztotta azokat akiket valóban érdekelhet, és ez be is jött. Az csak hab a tortán, hogy végül irányáron(!!!) sikerült eladni az ingatlant. A történet itt nem ért véget, és számomra ez volt igazán lenyűgöző. A szerződéskötésnél felmerült néhány kisebb probléma, és Kornél félretéve mindent, segített megoldani a helyzetet, elkísért, sőt, Ő maga elvitt, a különböző bürokratikus szervekhez és segített verni az asztalt. :) Ez már végképp nem tartozott a munkaköréhez, ez az a bizonyos "extra mile", amit mindenhol tanítanak, viszont nagyon kevesen alkalmazzák. Bár szerintem időben és energiában ez bőven több volt mint egy egyszerű kis plusz. Az, hogy Kornél a birtokbaadásra is eljött, már magától értetődő volt :) továbbá az is, hogy egyébként bármikor kereshettük. Összeségében a kezdeti rengeteg negatív ellenérzésünket, Kornél egy teljesen pozitív tapasztalatba fordította át, és melegen ajánljuk Őt bárkinek, aki igénybe szeretné venni ingatlanközvetítő segítségét, különösen azoknak, akiknek olyan előítéletei vannak, mint nekünk. Ha minden ingatlanos szakember ilyen lenne, akkor valószínűleg a közvélemény nagyon máshogy viszonyulna ehhez a szolgáltatáshoz.

 • Ingatlanközvetítőként dolgozom Zalaegerszegen. Úgy mint Kornél én is hiszek az értékteremtő ingatlanközvetítésben. Ügyfeleim 2 zalaegerszegi lakás eladása után Budapesten kívántak ingatlant venni. Mivel számomra is fontos az elégedett Ügyfél, a földrajzi távolság miatt Kornélra bíztam őket. Tudtam, hogy jó kezekben lesznek. Kis idő elteltével Kornél jelezte is felém, hogy sikerült megtalálni a kívánt ingatlant. Jó, hogy kollégaként számíthatunk egymásra és gyarapíthatjuk az elégedett Eladók és Vevők táborát. Köszönöm Kornél a sikeres együttműködést! Bízom benne, hogy a jövőben is számíthatunk Rád Zala megyei Ügyfeleimmel.

 • Ha egy szoban kellene jellemezzelek, azt mondanam PROFI! Akirol tenyleg azt lehet mondani, hogy ert a munkajahoz. Fontos dolog az is, hogy latszik szereted amit csinalsz. Barmikor nyugodt szivvel fordulhatok hozzad. Vegtelenul halas vagyok a turelmedert es rugalmassagodert. Es, hogy levettel egy terhet a vallunkrol rovid idon belul. Nagyon orulok, hogy megismerhettelek es barmikor tudlak CSAK Teged foglak ajanlani!!!

 • Alapvetően bizalmatlan természetű ember lévén, amikor lakáseladásra adtam a fejem, nem volt egyszerű dolgom: tudtam, hogy ingatlanos segítsége nélkül nem fogok boldogulni, de tartottam tőle, hogy nem lesz könnyű megtalálni az igazit. A Facebookon sokszor elémkerült Kornél hirdetése, és miután leinformáltam egy közös ismerősünkön keresztül, úgy döntöttem, tegyünk egy próbát. Kornél jött, látott és győzött. Először is pontos volt és készséges, ami önmagában meglepett. Pedig ez csak a jéghegy csúcsa volt: türelmes volt, nagyon informatív és segítőkész. Nem sürgetett. Ezen felül azt, hogy nemcsak ért is ahhoz, amit csinál, de élvezi is, szinte már csak bónuszként könyveltem el. :D Miután élesítettük a hirdetést a laksáról, az első érdeklődő hatodik napon érkezett, az első vételi ajánlat pedig másfél hét elteltével. Kornél remek érzékkel teremtett összeköttetést a vevő és köztem, és az eladási folyamat minden lépésénél közreműködött, amikor csak kellett. A szerződésmegkötésig, sőt azután is bármikor (éjjel, hétvégén) hívhattam és mindig elérhető volt, rendelkezésre állt bármilyen kérdés esetén. Szívből javaslom mindenkinek, aki szeretné a lehető legfájdalommentesebben és gyorsan letudni lakáseladását, hogy kérje a segítségét.

 • Mikor az ember elhatározza mit is szeretne, nem árt valaki, ki hozzásegíti e célhoz. Ha ez gyorsan, precízen történik, szakértelemmel, segítőkészséggel megtoldva, az maga a főnyeremény. Kornél 3 nap alatt talált vevőt a lakásomhoz, azon az áron, amin szerettem volna. Türelmes volt az elvásásaimhoz, bátor a megfelelő ár megjelöléséhez, profi a lebonyolításban. Mindenkinek bátran ajánlom, ha igazi szakértő partnert keres a céljai eléréséhez.

 • Nagyon profi az egész, jó lenne felnőni hozzád. (egy másik ingatlanos)

 • Kedves barátságos szimpatikus ember.

 • Maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatással mindenkinek ajánlom a Kornélt. Megbízható , pontos, precíz és ami a legfontosabb hogy teljeskörű szolgáltatást nyújt. Örülünk hogy téged választottunk

 • Kovács Kornél ingatlanértékesítőt egy budapesti sikeres ingatlanvásárlás során ismerhettük meg szüleimmel és nagyszüleimmel, és közös véleményünket az alábbiakban foglalom össze: Munkáját nem kényszerből és nemcsak kötelességtudatból végzi. Már az első pillanatban érezni lehetett, hogy valóban kíváncsi arra, hogy milyen feltételeket szabunk a vásárlás során, mik az igényeink. Az ingatlanok bemutatása alatt a vásárlók legapróbb észrevételeire is odafigyel, és azonnal reagál arra. Beszédstílusa, modora kellemes, udvarias, bizalmat keltő anélkül, hogy tolakodó vagy véleményét rákényszerítő hatást keltene. Érti és érzi, hogy mit várnak tőle a lakást vásárlók. Nem eladni akar, hanem kiszolgálni azokat, akik cégéhez és konkrétan hozzá fordulnak. Viselkedéséből, mozgásából kitűnik, hogy szereti azt, amit csinál, vagyis hivatásnak tekinti. A bonyolult és fárasztó procedúra során mindvégig intelligens és segítőkész tudott lenni.

 • Kornéllal először több, mint 2 éve találkoztam. Lakást szerettem volna vásárolni, és az idő nagyon sürgetett. Elég nagy elvárásaim voltak, de neki sikerült a lehetetlen... 2 hónapon belül megtaláltuk álmaim lakását! Ez idő alatt én többször feladtam, de Ő nem, végig kitartott, amit köszönök neki! Most ismét találkoztunk, mert kinőttem a lakásomat, és el szerettem volna adni. Egy hónap, és eladta! Fantasztikus áron! Megint megcsinálta! Valamit csak akkor tudsz igazán jól csinálni, ha tiszta szívből csinálod! Ő az az ember!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

 • Habár végül ismerősön keresztül lett lebonyolítva a lakásvásárlás, Kornél segített mind a hitelügyintézésben, mind az ügyvéddel való kapcsolatfelvételben. Tájékozott, kiváló szakember, csak ajánlani tudom! Köszönöm a segítséget!

 • Nagyon sok ingatlanos próbált segíteni első lakásom vásárlásánál, viszont Kornél sokkal hatékonyabb volt a többieknél. Míg más hálózattal 10-20 lakást is megnéztem, Kornéllal a második alkalom után sikerült megtalálnom az igazit. Jól szervezi a találkozókat, megbízható és felkészült. És ami a legnagyobb erénye: kiválóan alkudik! Bárkinek jó szívvel tudom ajánlani!

 • Csak pozitívat tudok mondani. Gyorsan, tisztán és korrektül történt minden. Magas színvonalú szolgáltatás, korrekt, konkrét eredménnyel, pontosan és tervezetten. Nálam türelmetlenebb ügyfél szerintem kevés van, de még türelmetlenkedni sem volt nagyon időm. Köszönök szépen mindent. Mindenkinek csak ajánlani tudom, én sem fordulok ingatlankérdésekben máshoz.

 • Egy fantasztikus ember, akire itt a facebook-on találtunk rá! Sürgősen szükségünk volt egy ingatlanokban jártas személyre, aki segítségünkre lehet a lakásunk értékesítésében. MEGTALÁLTUK, Ő AZ!!! Kevesebb, mint egy hónap alatt eladta az lakásunkat, ráadásul olyan áron, amire álmukban sem gondoltunk volna! Nem volt nagy tapasztalatunk ezen a téren, ezért sokszor kerestük telefonon és Ő mindig a rendelkezésünkre állt. Mindvégig türelmes és emberséges volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom és fogom is, mert Ő AZ INGATLANOS!!! Végtelenül türelmes, segítőkész, tisztelettudó és alázatos! Köszönöm a sorsnak, hogy megismerhettük, mert azon felül, hogy a szakmájában profi, egy őszinte és igaz ember is!!!!

 • Az ingatlanunk értékesítésével bíztuk meg Kornélt, ahol a tények önmagukért beszélnek: A lakás munkájának köszönhetően rekord idő alatt, a megálmodott áron elkelt. Kornél meghallgatta és teljesítette az elvárásainkat, alapos, hatékony és nagyon meggyőző volt, akin mindvégig látszott, hogy imádja a szakmáját és ügyfelei érdekeiben a maximumra törekszik. Az első megbeszélés után teljes bizalommal fordulhattunk irányába, ami számunkra a legfontosabb tényező volt. Kornél hozzáértő, megbízható munkáját és intelligens, udvarias hozzáállását minden szkeptikusnak őszintén ajánlani tudom! Még egyszer köszönjük szépen!

 • Szerintem ha közel két éve nincs Kornél, akkor kissé bonyolultabb lett volna az ingatlanvásárlásunk. Hihetetlen türelemmel, odafigyeléssel és körültekintően segített nekünk a kívánt otthont megtalálni. Azt éreztük vele kapcsolatban, hogy nem eladni akar nekünk valamit, hanem hozzá akar segíteni minket ahhoz, hogy megtaláljuk, aminek örülnénk. És ez nagy különbség! Ezért ajánljuk őt mindenkinek!

 • Köszönjük szépen a gyors, korrekt ügyintézést, és a kedvességet ! Mindenkinek ajánlom !

 • Korrekt, intelligens, stílusos, hatékony, egyszóval: profi. Köszönöm a segítségét és mindenkinek ajánlom!

 • További étékelésért Tekintse meg facebook oldalam!

Elérhetőségeim

Elsősorban e-mailben várom megkeresését, így felkészülten és ügyére összpontosítva hívhatom vissza.

 • E-mail cím

  kovacs.kornel@ingatlanvivo.hu

 • Telefonszám

  +36 (30) 733 7269

 • Cím

  Budapest 1146, Thököly út 31-33. c. fszt. 143.